Prestižno priznanje za Bom trade - PANONIJA SO
Kako da napravite izdašne domaće kiflice
03/18/2021
Zdravo slanim pasuljem u susret zimi na Vlašiću
03/18/2021
Kompanija „BOM TRADE“ dobila je nagradu „Biznis partner 2017“, koju joj je dodelila kompanija „Mass Media International“ na svečanoj ceremoniji održanoj u hotelu „Kraun plaza“. Ovo je samo jedna od potvrda da rad, trud i zalaganje uvek daju rezultate, koji ne mogu da prođu neopaženo.

Kompanija za preradu i distribuciju soli sa jedinom fabrikom za proizvodnju soli u Srbiji, nagrađena je za uložene napore, postignute uspehe i pozitivan doprinos u negovanju dobrih poslovnih običaja. Jedan od vodećih trgovaca soli za zimsko održavanje puteva, otvaranjem fabrike za proizvodnju morske soli uspeo je da se, za relativno kratko vreme, uspešno pozicionira na tržištu i dobije brojna priznanja.

Direktor kompanije „Bom trade“ Nenad Ćeha zahvalio se na dodeljenom priznanju.

- Zahvaljujem se organizatoru i Komisiji na čelu sa profesorom Ilijem Ćosićem, koji nisu imali nimalo lak posao. Najzaslužniji za dodeljeno priznanje su upravo zaposleni naše firme i njima će ova nagrada najviše prijati - rekao je Ćeha na svečanoj ceremoniji i dodao da je zaista velika čast biti među laureatima iz Srbije i regiona.

Regionlna tradicionalna nagrada BIZNIS PARTNER dodeljuje se već 23 godine kompanijama za iskazanu poslovnu izvrsnost, etičnost i odgovornost u svim delatnostima u cilju promovisanja i podsticanja boljeg ekonomskog povezivanja i prosperiteta u regionu.